Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Bomo spodbujanje praktičnega sodelovanja med Albanijo in spodbujanje trajnostnega razvoja, ekološkega okolja

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Jul 24, 2018


Julija 16, 2018, premier li keqiang države Sveta Ljudske republike Kitajske in predsednik Evropskega sveta Donald tusk in predsednik Evropske Komisije jean-claude juncker potekala 20. seja kitajskih in voditelji eu v Pekingu.


Obe strani dogovorili, da vprašanje skupne izjave o dvajseti vrhu Kitajska – eu in skupne izjave o podnebnih spremembah in čiste energije. Skupna izjava določa kako bo okrepiti politično, tehnološko, ekonomsko in tehnološko sodelovanje v podnebnih sprememb in čiste energije eu in Kitajska, pospeševati globalni prehod uspešno nizkimi emisijami ogljika, podnebne spremembe gospodarstvo, socialno in čisto energetskega sistema.


image.png


Kitajska in eu objave pokazati odločenost in delo z zainteresiranimi stranmi za boj proti podnebnim spremembam, izvajanje 2030 agende za trajnostni razvoj in spodbujanje nizko globalne emisije toplogrednih plinov, prilagajanje podnebnim in trajnostni razvoj. Obe strani poudaril, da je za razvoj vzdržno, varno in konkurenčno gospodarstvo, boj proti podnebnim spremembam in spodbujanje preoblikovanje globalno čisto in nizkoogljično energijo, zlasti za trajnostni, cenovno, stabilen, zanesljiv in sodoben energetskih storitev, so dopolnilne cilji. Spopadanje s podnebnimi spremembami in reformo sistema energije lahko bistveno povečanje zaposlovanja, priložnosti za naložbe in gospodarsko rast.


Ker živimo skupaj v globalni vasi, je naša bounden dolžnost zaščititi podnebje spremeniti okolje.

Huminske kislineje eno od pomembnih povezav zemlje ogljikovega cikla. Le pri kroženju ogljika je dobrega in podnebje je dobro ekološko okolje, v katerem ljudje živijo lahko stabilne in trajnostne.

Contact Us

Dodan: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kitajska 710065

Tel: 86-29-63652300

E-pošta: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd