Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kalijeva vlažna absorpcija vode

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Jul 03, 2017

Kalij Humat Mehanski mehanizem poškodb ožganih alkalij je alkalna absorpcija, tako da lokalna celična dehidracija, alkalni ioni in tkivne beljakovine za oblikovanje alkalno-denaturiranih proteinskih kompleksov, kalijevega humata saponiziranega maščobnega tkiva, saponifikacije vročine lahko povzroči, da se globoko tkivo še naprej poškoduje. Ker je alkalno-denaturiran protein kompleks topen, lahko alkalijske ione prodrejo v globoko tkivo in povzročijo poškodbe.

Kavstična opekline so ponavadi globoke v globini več kot dve stopinjah, žgane nasilne. Razpadanje rane, da bi se še naprej poglabljala rana, mehka koža, je bila lepljiva zdrsna "mila-podobna" ali "gnita tofu", podobna spremembam, ki so se po okužbi z okuženo rano lahko zapletli. Stik z nohti s kavstično alkalijo bo postal tanjši, kalij Humate izguba lesa, tako da noht ravno in celo žlico. Tanka raztopina lahko kožo postane suha, razpokana, zlepljena. Kavstična para na očesu in draženje zgornjih dihalnih poti močno lahko povzroči opekline oči in zgornjih dihalnih poti.

Anorganska industrija za proizvodnjo kalija, kot so kalijev permanganat, kalijev nitrit, dikalijev hidrogenfosfat in druge surovine. Kalij Humate Nissin se uporablja kot surovina za izdelavo kalijevega mila, pralno milo, milo za šampon, smetano, smetano, šampon in tako naprej. Farmacevtska industrija za proizvodnjo progesterona, vanilina in drugih surovin. Barvna industrija se uporablja za izdelavo melaminskih barvil. Industrija baterij se uporablja za izdelavo alkalnih baterij. Uporablja se kot sušilno sredstvo, vpojno, kalij Humate za proizvodnjo kalijevega mila, oksalne kisline in različnih kalijevih soli, pa tudi za galvanizacijo, rezbarjenje, litografijo itd .; ki se uporabljajo predvsem za proizvodnjo surovin kalijevih soli, kot so kalijev permanganat, kalijev karbonat. V farmacevtski industriji za proizvodnjo kalijevega borona, spironolakota, kalijevega humatnega heparana, progesterona in testosterona propionata. V lahki industriji za proizvodnjo kalijevega mila, alkalnih baterij, kozmetičnih izdelkov (kot so hladna smetana, smetana in šampon). V industriji barv, za proizvodnjo barv, kot so zmanjšanje modre RSN in tako naprej. V elektrokemijski industriji, za galvanizacijo, kiparstvo in tako naprej. Kalij Humate V tekstilni industriji, za tiskanje in barvanje, beljenje in merceriziranje, in veliko število se uporablja za izdelavo umetnih vlaken, glavne surovine iz poliestrskih vlaken. Poleg tega se uporablja tudi za metalurške grelnike in razmaščevanje usnja in tako naprej. Kemične surovine, za medicino, gospodinjske kemikalije in tako naprej. ; Uporablja se kot analitični reagenti, saponifikacijski reagenti, kalijev humat ogljikov dioksid in absorberji vlage, pa tudi za farmacevtsko industrijo.

1, ki se uporablja kot sušilno sredstvo, vpojno za proizvodnjo oksalne kisline in kalija, pa tudi za galvanizacijo, kiparstvo, litografijo

2, ki se večinoma uporablja za proizvodnjo surovin, kot je kalij, kot so kalijev permanganat, kalijev karbonat ipd. V farmacevtski industriji, za proizvodnjo kalijev bor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat in tako naprej. V lahki industriji za proizvodnjo kalijevega mila, Kalijevih Humatnih alkalnih baterij, kozmetičnih izdelkov (kot so hladna smetana, smetana in šampon). V industriji barvila, kalijev Humate za proizvodnjo barv, kot so zmanjšanje modre RSN in tako naprej. V elektrokemijski industriji, za galvanizacijo, kiparstvo in tako naprej. V tekstilni industriji za tiskanje in barvanje, beljenje in merceriziranje ter veliko število, ki se uporabljajo za izdelavo umetnih vlaken, glavnih surovin iz poliestrskih vlaken. Kalij Humate Poleg tega se uporablja tudi za metalurške grelnike in razmaščevanje usnja in tako naprej.

3, kemične surovine, za medicino, gospodinjske kemikalije in tako naprej.

4, ki se uporablja kot analitični reagenti, saponifikacijski reagenti, ogljikov dioksid in absorber vlage.

5, kemična industrija za izdelavo pralnega mila, šamponsko milo, smetano, smetano, smetano, šamponom in drugimi surovinami. Farmacevtska industrija za proizvodnjo progesterona, vanilina in drugih surovin. Barvna industrija se uporablja za izdelavo melaminskih barvil. Industrija baterij se uporablja za izdelavo alkalnih baterij.


Contact Us

Dodan: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kitajska 710065

Tel: 86-29-63652300

E-pošta: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd