Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kalij Humate Načela in rezultati testa

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Sep 29, 2017

Prvič, puščanje trdnega kalijevega hidroksida v nujnih primerih preprečuje iztekanje puščanja kontaminirane površine, obkroženo z opozorilnimi znaki, priporočamo, da osebje v sili nosi plinske maske, potassium Humate nosi kemično zaščitno obleko. Ne dotikajte se razlitja s čisto čisto lopato, zbrano v čistih, pokritih posodah, z majhno količino vode, nastavljeno na nevtralno, Potassium Humate in nato v sistem odpadne vode. Prav tako lahko izperite z veliko vode in razredčite vodo v sistem odpadne vode. Tako kot veliko število puščanj, zbranih po recikliranju ali neškodljivem odstranjevanju.

Drugič, zaščitne ukrepe Zaščita dihal: Po potrebi nosite zaščitne maske.

Zaščitna oblačila: oblečeni kombinezoni (protikorozijski materiali). Zaščita rok: Nosite gumijaste rokavice. Drugo: po delu, prhanje. Bodite pozorni na osebno higieno.

Tretjič, ukrepi prve pomoči. Trdni kalijev hidroksid Stik s kožo: takoj sprati z vodo najmanj 15 minut. Če pride do opeklin, zdravljenje. Kalij Humato Stik z očmi: Takoj dvignite vek, sperite s tekočo vodo ali fiziološko raztopino najmanj 15 minut. Ali pa sperite s 3% raztopino borove kisline. Zdravljenje. Vdihavanje: hitro odziva na svež zrak. Kadar je potrebno, umetno dihanje. Zdravljenje. Kalij Humate Zaužitje: Takoj sperite, ko je bolnik buden, peroralno razredčite kislino ali limonin sok.

Kalijev hidroksid kot kemično dober material, se pogosto uporablja na industrijskem, kemijskem in drugih področjih proizvodnje, nato pa znanje tega izdelka, razumemo, koliko, naslednji članek za vsakogar, da pojasni to gradivo risanje Načela in rezultate.

Načelo: Gram-negativne bakterije v celični steni v raztopljeni alkalijski raztopini je zlahka porušiti, sproščanje ne-prelomljene DNK spirale, tako da je suspenzija kalijevega hidroksida pokazala lepljivo, lahko kalij Humate uporabimo v inokulacijskem obroču, da izvlečemo lepljiva žica in gram-pozitivne bakterije. Takšne spremembe v raztopljeni alkalni raztopini ni.

Metoda: Na čisto steklo vzemite 1 kapljico 40 g / L vodne raztopine kalijevega hidroksida (svež pripravek), malo potegnite svežo kolonijo, premešajte in zmešajte z vodno raztopino kalijevega hidroksida, kalijevim humatom in vsakih nekaj sekund, da omenite inokulacijski obroč, kalij Humate opazujte, ali izvlecite lepljivo žico.

Rezultati: Iokulacija z inokulacijskim obročem je bila pozitivna, še vedno je bila suspenzija negativna.

Uporaba: večinoma se uporablja za gram-negativne bakterije in lahko razbarvamo identifikacijo gram-pozitivnih bakterij. Večina gramnegativnih bakterij v 5-10 letih je v pozitivnem reakcijo, nekateri pa potrebujejo 30 ~ 45s, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella in večino pozitivnih v desetih letih, Acinetobacter, kalij Humate Moraxella se je počasi odzvala, večina sevi v 60-ih so pozitivni, in gram-pozitivne bakterije po 60-ih so še vedno negativne.


Contact Us

Dodan: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kitajska 710065

Tel: 86-29-63652300

E-pošta: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd