Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kalij Humate Vzrok motnosti

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Sep 29, 2017

1, krčenje zmogljivosti betona. Mešan s kalijevim hidroksidnim betonom, Kalijev Humat pri ohranjanju sobne temperature, pri čemer je prva dva meseca kontrakcije nekoliko večja, tri mesece po dodatku betonskega krčenja, manjši od dodanega.

2, proti zmrzovanju. Kalijev hidroksid, pomešan z betonom, je večja gostota kot čas ni velika, kar kaže na njegovo kompaktnost in s tem boljšo zmogljivost proti zmrzovanju in odmrzovanju.

3, anti-mešane lastnosti. Kalijev hidroksid z betonom, kalij Humatejska oznaka za neprepustnost, kot je dodajanje koagulacije na neprepustnost nalepke, je višja.

4, lezenje betona. Stopnja lezenja betona, mešanega s kalijevim hidroksidom, je manjša kot pri betonu brez aditiva, koeficient lezenja je majhen, kalij Humate, tako da lahko ohranijo potrebno učinkovitost pri uporabi v prednapetih drobnih tleh.

5, druge lastnosti, dodajanje kalijevega hidroksida betona karbonat in korozijo, kalijev Humate itd so imeli poročila o preskusih. Na splošno pri normalnih uporabah ni bilo ugotovljeno, da imajo neželene učinke.

Z raztopino kalijevega hidroksida pred prvim ne moremo neposredno trdno snov kalijevega hidroksida natočiti v merilno bučko, ker je kalijev hidroksid, raztopljen v vodi, eksotermičen, kalij Humat pa je treba tehtati določeno količino kalijevega hidroksida v majhno čašo.

Vzemite 5,8 do 6 gramov kalijevega hidroksida v 1000 ml destilirane vode, kalijeva humatna destilirana voda pred uporabo do izhlapevanja ogljikovega dioksida, 3 grami kalijevega hidroksida v steklenico z majhno zmogljivostjo in nato v 100 ml destilirane vode.

In nato počasi vbrizgamo v kuhano, da odstranimo CO2 in ohladimo destilirano vodo / deionizirano vodo in nenehno mešamo s steklenim drogom, da se trdno snov kalijevega hidroksida popolnoma raztopi, kalij Humate, nato pa do naravnega hlajenja s steklenim drogom volumetrično bučko.

Nato so bili kuhani, da odstranijo CO2 in ohladijo destilirano vodo / deionizirano vodo, da steklenico in čašo operejo 3-4 krat, losjon pa v volumetrično bučko, nato pa prostornino kapacitete steklenice.

Približno pol ure kasneje je bila raztopina kalijevega hidroksida uspešna.

Razlog za učinek trdne kalijeve hidroksidne motnosti je, da reagent kalijevega hidroksida vsebuje karbonat. Ko se v alkohol doda kalijev hidroksidni reagent, kalijev Humat kalijev karbonat in natrijev karbonat, ki so netopni v alkoholu, suspendirajo v alkoholu, kar povzroči motnost raztopine. Ključ za preprečevanje motnosti raztopine je odstraniti karbonat.

Če želite odstraniti kalijev karbonat v standardni raztopini kalijevega karbonata, vzemite samo zahtevano koncentracijo reagentov kalijevega hidroksida, kalijevega humata in nato dodajte metanol, stresajte, pustite, da se pusti v prahu približno en teden, dokler raztopina ni bistra. Zavrzite oborino.

Toda odstranitev karbonatov v trdnem kalijevem hidroksidu, kalijev Humat, ne more uporabiti zgornje metode, ker je 95% vsebnosti vode v etanolu visoka, bo del karbonata, raztopljenega v vodi, težko ločiti, potem pa je treba trdni kalijev hidroksid Dodamo 10% raztopine barijevega klorida (1 l približno 3 5 ml raztopine barijevega klorida), stoji približno dva tedna, kalij Humate, dokler raztopina ni bistra, filtrira, zavržemo oborino, vzamemo raztopino.


Contact Us

Dodan: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kitajska 710065

Tel: 86-29-63652300

E-pošta: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd