Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kalij vroča akcija

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Sep 25, 2017

Vloga kalijevega hidroksida:

1. Anorganska industrija se uporablja za proizvodnjo kalija, kot so kalijev permanganat, kalijev nitrit, dikalijev fosfat itd.

2. Dnevna kemična industrija se uporablja kot surovina za izdelavo kalijevega mila, mila za pranje, mehkega mila, snežne smetane, hladne smetane, šampona in tako naprej. Farmacevtska industrija se uporablja za izdelavo surovin, kot so progesteron in vanilin.

3. Barvna industrija se uporablja za izdelavo melaminskih barvil

4. Industrija baterije se uporablja za izdelavo alkalnih baterij. [4], ki se uporablja kot sušilno sredstvo, vpojno, uporabljeno za izdelavo kalijevega mila, oksalne kisline in različnih vrst kalijeve soli, ki se uporablja za galvaniziranje, graviranje, litografijo itd. Uporablja se predvsem kot surovina za proizvodnjo kalijevega kalijevega oksida, kot je kalijev permanganat in kalijevega karbonata.

5. V elektrokemijski industriji za galvaniziranje, graviranje itd. V tekstilni industriji se uporablja za barvanje, beljenje in merceriziranje ter se uporablja kot glavna surovina za izdelavo umetnih vlaken in vlaken iz poliestra.

Kalijev hidroksid: kalijev hidroksid (kemično: KOH, tip: 56,11) bel prah ali luskasta trdna snov. Tališče 360 ​​~ 406 ℃, vrelišče 1320 ~ 1324 ℃, relativna gostota 2,044 g / cm, plamenišče 52 ° F, refrakcijski indeks n20 / D1,421, parni tlak 1 MMHG (719 ℃). Je zelo alkalna in jedka. Preprosto absorbira vlago v zraku in vlago, absorbira ogljikov dioksid in postane kalijev karbonat. Raztopljen v približno 0,6 delov tople vode, 0,9 v hladni vodi, 3 etanola in 2,5 glicerina. Ko se raztopi v vodi, alkoholu ali obdelan s kislino, nastane velika količina toplote.

Vloga: Anorganska industrija se uporablja za proizvodnjo kalija, kot so kalijev permanganat, kalijev nitrit, dikalijev fosfat itd. Dnevna kemična industrija se uporablja kot surovina za izdelavo kalijevega mila, mila za pranje, mehkega mila, snežne smetane, šampon in tako naprej. Farmacevtska industrija se uporablja za izdelavo surovin, kot so progesteron in vanilin. Barvna industrija se uporablja za izdelavo melaminskih barvil. Industrija baterij se uporablja za izdelavo alkalnih baterij.

Polje uporabe

1. Uporablja se kot sušilno sredstvo in vpojno sredstvo, ki se uporablja za izdelavo oksalne kisline in različnih vrst kalijeve soli, ki se uporablja za galvaniziranje, graviranje, litografijo itd.

2. V glavnem se uporabljajo kot surovine za proizvodnjo pepelike, kot so kalijev permanganat in kalijev karbonat. V farmacevtski industriji se uporablja za proizvodnjo kalijevega borovega vodika, protiteles, salicilne kisline, propionata itd. Uporabljajo se v lahki industriji za proizvodnjo kalijevega mila, alkalnih baterij, kozmetičnih izdelkov (kot so hladna smetana, kreme in šampon). V industriji barvila se uporablja za izdelavo barv za DDV, kot je zmanjšanje modrega RSN. V elektrokemijski industriji, za galvaniziranje, graviranje itd. V tekstilni industriji se uporablja za barvanje, beljenje in merceriziranje ter se uporablja kot glavna surovina za izdelavo umetnih vlaken in poliestrskih vlaken. Poleg tega se uporablja tudi za metalurško ogrevanje in razmaščevanje usnja.

3. Osnovne kemične surovine za farmacevtsko in dnevno kemično industrijo.

4. Uporablja se kot absorbent za analitske reagente, saponifikacijske reagente, ogljikov dioksid in vodo.

5. Dnevna kemična industrija se uporablja kot surovina za pranje in pranje mila, mehkega mila, snežne smetane, hladne smetane, šampona in tako naprej. Farmacevtska industrija se uporablja za izdelavo surovin, kot so progesteron in vanilin. Barvna industrija se uporablja za izdelavo melaminskih barvil. Industrija baterij se uporablja za izdelavo alkalnih baterij

Analiza vsebine

Natančen vzorec je približno 1,5 g, topen v 40 ml nove vrele in hladilne vode, hladno do 15 ° C, s fenolftaleinom testno raztopino (TS-167) več kapljic, s titriranjem 1 mol / L kisline. Ko roza izgine, zabeležite količino porabljene kisline, dodajte testno raztopino metil pomaranče (TS-148) in nadaljujte titriranje, dokler rožnata konstanta. Zapišite celotno količino kisline, ki je potrebna za titracijo. Vsaka Ml 1 mol / L žveplove kisline je enaka 56,11 mg skupne alkalnosti (KOH).


Contact Us

Dodan: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kitajska 710065

Tel: 86-29-63652300

E-pošta: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd