Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Tekoča funkcija

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Sep 05, 2017

Tekočina je ena od treh glavnih fizičnih oblik. Nimajo nikakršne oblike in je pogosto prizadeta s posodo. Ampak njen volumen je konstanten pod pritiskom in temperaturnim invariantom. Poleg tega je tlak, ki ga izvaja tekočina na strani posode, drugačen od tlaka drugih.

Ni definitivne oblike, je tekočina in na posodo pogosto vpliva. Oblika posode, tekočine, oblike tekočine. Ima določeno prostornino in prostornina tekočine je konstantna pod pritiskom in temperaturnim invariantom. Težko je stisniti v manjšo glasnost.

Razmerje s temperaturo tlaka: prostornina tekočine je konstantna pod pritiskom in temperaturnim invariantom. Poleg tega tekočina izvaja pritisk na straneh posode in drugih fizičnih stanj. Ta tlak se pošilja v vseh smereh, ne zmanjšuje in narašča z globino (globlje je voda, večji je tlak vode).

Povišanje temperature ali zmanjšan tlak lahko na splošno uparejo tekočino in postanejo plin, kot je ogrevalna voda na vodno paro. Tlak ali hlajenje lahko na splošno strdi tekočino in postane trdna, kot je zmanjšanje vode v led. Vendar pa samo tlak ne utekne na vse pline, kot so kisik, vodik in helij.

Tekočina in tlak

Ko je tlak P, ko je tlak P:

P = rho GH

Rho je gostota tekočine.

G = gravitacija

H = središčna točka na tekočo površino

Tekočina je tekoča in v kakršni koli obliki je v tej obliki. Ko je Van der Waals iz tekočih molekul zlomljen, se objekt pretvori v plinasto stanje; Ko se toplota med molekulami tekočine zmanjša, lahko nastanejo kemične vezi med molekulami, kemične vezi pa postanejo trdne, ko prevladujejo molekule.

Tekoče in trdne, tekoče in izotropne lastnosti (fizikalne lastnosti v različnih smereh), to je zato, ker predmeti iz trdne na tekočine zaradi vzpona temperature povzročajo atomsko ali molekularno gibanje in ne morejo več vzdrževati prvotnega fiksnega položaja, zato se generira tok. Toda na tej točki je privlačnost med molekulami ali atomi večja, tako da se ne razpršijo, zato ima tekočina še vedno določeno količino.

Pravzaprav so številne majhne regije tekoče notranjosti še vedno struktura podobnega kristala - "kristalografske regije". Likvidnost je "razredno območje", ki ga je mogoče premikati drug od drugega v drugega. Izdelamo metaforo, na asfaltu od "prometa", vsak avtomobil ima določen položaj je človek, ki je v "coni", in relativno gibanje med avtomobilom in avtomobilom, to ustvarja pretok celotne ekipe.

Tekočina se razlikuje od plina, ima določeno količino. Tekočina se razlikuje od trdnega stanja. Je tekoča in zato nima fiksne oblike. Poleg tekočega kristala so tako tekoče kot amorfne trdne snovi izotropne, ki so glavne makroskopske lastnosti tekočine.


Contact Us

Dodan: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kitajska 710065

Tel: 86-29-63652300

E-pošta: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd