Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kako uporabljati organsko gnojilo

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: May 11, 2018


blob.png

Biološko organsko gnojilo se pogosto uporablja v svetu, pri čemer nekatere države uporabljajo 45% ~ 60% in Ameriko 50%. Količina uporabe organskega gnojila na Kitajskem predstavlja le 25% celotne količine gnojila, od tega se v tovarni proizvaja le 1% do 2%. Trenutno je skupno število podjetij za biološka gnojila preseglo 850, letna proizvodnja pa je približno 8,5 milijona ton. V zadnjih letih se bo trg bioloških organskih gnojil na Kitajskem povečeval s 5-odstotno letno, ki bo imel pomembno vlogo v kmetijski proizvodnji in spodbujal razvoj kmetijstva.

blob.png

Kako uporabljati organsko gnojilo


1) Dodajte organsko gnojilo, zmanjšajte gnojilo

Celovita oskrbovalna hranila, potrebna za rast pridelkov: vsebnost hranil v gnojilih je visoka, učinek gnojila je hiter, vendar se lahko trajanje kratkih, posameznih hranilnih snovi, organskih gnojil, nasprotno, mešanica organskega gnojila in kemičnih gnojil dopolnjujeta potrebe hranil za rastline za sezono z.


2) Ohranjati hranila, zmanjšati izgubo in izboljšati absorpcijo hranil

Topnost kemičnih gnojil je velika, kar povzroča visok osmotski pritisk na tla po nanosu, kar vpliva na absorpcijo hranil in vode ter povečuje možnosti izgube hranil. Če je v kombinaciji z organskim gnojilom, lahko to pomanjkljivost odpravi in spodbuja absorpcijo hranil in vode.


3) Učinkovito prilagajate tlemi in izboljšajte strukturo tal.

Alkalna tla imajo eno kislinsko kemično gnojilo. Ko rastlina absorbira amonij, preostalo kislino združimo s kislino, ki jo tvorijo ioni vodika v tleh, kar lahko privede do povečanja kislosti in poslabšanja tal. Če je v kombinaciji z organskim gnojilom, lahko izboljša vmesno zmogljivost tal, učinkovito prilagodi vrednost pH, tako da se kislost tal ne bo povečala.


4) Pospešiti nastajanje zemeljskih agregatov in izboljšati fizikalne in kemijske lastnosti tal.

Organsko - anorganski agregat je pomemben indeks plodnosti tal, njegova vsebnost, bolj kot so fizične lastnosti tal, tla so rodovitna, ohranjanje tal, voda, sposobnost gnojila močnejša, boljša učinkovitost prezračevanja, bolj ugodna rast korenine pridelka.

Contact Us

Dodan: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kitajska 710065

Tel: 86-29-63652300

E-pošta: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd