Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Domov cvetje, ki se pogosto uporabljajo organska gnojila

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Aug 08, 2018


Organsko gnojilo je zelo dobro za rast in razvoj cvetja in dreves. Poleg se mikroorganizmi razgradijo in izpust s hranili absorbira korenine, lahko tudi izboljšajo strukturo tal, povečanje ohranjanje vode in gnojil, vodenje in prepustnost tal. Obstaja veliko različnih vrst organskih gnojil, ki lahko razdelimo na živalskih organskih gnojil in rastlinskih organska gnojila.

image.png

Glavna organska gnojila so predstavil takole:

Prvič, gnoj: iztrebki domačih živali, zmeša s preostalo krmo ali krmo. Obstaja veliko dušika, ampak tudi nekaj fosforja in kalija.

Drugi, piščanca in raca gnoja: piščancev in druge perutnine gnoja je glavni vir Fosfatna gnojila, primerna za vse vrste rož, še posebej za sadje gledal cvetje.

Tretjič, rastlinski pepel: bo suho vejo plevela, kot karameliziran pepel, ki vsebuje več kalija, je glavni vir kalijevega klorida. Je alkalna gnojilo.

Četrti, arašidovo otrobi ali arašidovo torto: več dušika, vendar vsebuje tudi fosforja in kalija. Čisto in sanitarne kot živalskih iztrebkov.


Kostna moka je eden od glavnih virov Fosfatna gnojila.

Vrtnarjenje, še posebej v mestih, družino pogosto naredi nekateri vrtnarji, ki menijo, ne more dobiti organsko gnojilo. V resnici, tako dolgo, kot pozornost je pogosto pravočasno zbiranje, lahko proizvajajo organsko gnojilo. Če rastlinskih listov, fižol lupina, lupine melon lahko dal notri kozarec oltar, pokrov pečat, doda 2 ~ 3 mesece fermentirati razpade, je zelo dobro gnojilo. Dotrajanega soje, arašidov in druge kuhana, kot tudi drobovju rib, ribjih kosti, itd, v rezervoarju dodane vode po vrenju in upadanja, lahko postane učinkovito, nizkimi vsebnost dušika, fosforja in kalija kakovosti organsko gnojilo. Obstati varen opažati, da samo, ko je zrel ali se lahko uporablja.

Contact Us

Dodan: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kitajska 710065

Tel: 86-29-63652300

E-pošta: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd