Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Učinkovitost poti za izboljšanje organske mase v naravnem okolju

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Jul 18, 2018


Organska snov za tla se nanaša na vse vrste organskih spojin, ki vsebujejo ogljik v tleh v različnih oblikah. Vključuje različne izdelke različnih razgradnih in sinteznih stopenj ostankov živali, rastlin in mikrobov v tleh. Organska snov v tleh vsebuje vsa hranila, potrebna za rast rastlin, z mineralizacijo organskih snovi, ki se nenehno sproščajo za rastline in uporabo mikrobov, ob istočasnem sproščanju mikrobnih življenjskih aktivnosti, potrebnih za energijo, in izboljšujejo stabilnost delcev zemlje. spreminjanje toplotnih lastnosti tal, vpliv na kapaciteto izmenjave kationov in druge funkcije ter na koncu vplivajo na fiziko in kemijo tal. Organska snov v tleh je pomemben indeks plodnosti tal v sadovnjaku. Organska snov v tleh je lahko neposredno rast sadnega drevja, ki zagotavlja precejšnjo količino hranilnih elementov in fizioloških aktivnih snovi, tesno povezana z donosom sadja, kakovostjo sadja, visokim donosom in stabilnim pridelkom ter kakovostjo sadovnjakov osnovne pogoje pridelave sadja . Zato je ključnega pomena za izboljšanje plodnosti tal v sadovnjaku za povečanje vsebnosti organskih snovi v tleh.


image.png


Načini izboljšanja organskih snovi v tleh:

Znanstvena uporaba organskega gnojila, prekrivanja sadovnjakov, sajenja sadovnjakov, zasaditve sadovnjakov in naravne trave so učinkoviti ukrepi za izboljšanje organskih snovi v tleh.

1) uporablja organsko gnojilo

Povečanje organskega gnojila v sadovnjakih je pomemben ukrep za izboljšanje organskih snovi v tleh, oploditev tal in izboljšanje kakovosti tal v sadovnjakih. Uporaba organskega gnojila lahko znatno poveča vsebnost organskih snovi v tleh, povečanje organske snovi pa je neposredno povezano z uporabo količine. Obstaja več vrst organskih gnojil, predvsem gnojil za ljudi in živali, ostankov rastlin, različnih vrst gnojil, komposta, kompostiranja, gnoja, gnoja, gnoja, zelenega gnojila in drugih kmetijskih gnojil ter blagovnih organskih gnojil. S povečanjem uporabe gnojila se je povečala organska organska tla v tleh, skupni dušik, skupni fosfor in razpoložljivi fosfor ter razpoložljiva vsebnost kalija, dušik iz alkalijskih raztopin v tleh je bil v relativno stabilnem stanju, kemična gnojila pa so alkalna hidroliza tal trend upadanja iz leta v leto.

2) leglo sadnega drevja

Prav tako je pomemben ukrep za izboljšanje organskih snovi v tleh po vrnitvi sadja sadovnjaku po določenem zdravljenju. Če je pokritje sadnega drevja neposredno pod drevesom, ki nosi bolezni in škodljivce vira, lahko škoduje sadovnjaku, se lahko zbrati za kompostiranje, visokotemperaturno kopičenje koruze po sterilizaciji, nato pa se nanese na sadovnjak.

3) pokritost sadovnjakov

Predelava sadovnjakov je uporaba slame, plevelov v sadovnjaku, mrtvih vej in listov sadnih dreves, ki pokrivajo materiale. Plevelov list in suh koren, kot je košnja trave po občini, so v glavnem porazdeljeni v 0 ~ 20 cm tlemi, degradacija tal, preoblikovanje, tvorba humusa, lahko povečajo vsebnost organskih snovi v tleh.

4) sadovnjaka

Sajenje sadovnjakov s sadovnjakov je najbolj ekonomičen in učinkovit način za izboljšanje organske snovi v sadovnjaku v tleh, rojen iz travnih korenin in pušča preostanek veliko v sadovnjaku, v degradaciji tal pa se je povečala preobrazba organske snovi v tleh. Tako umetna kot naravna trava lahko poveča vsebnost organskih snovi v tleh za 2,4% - 57,5%. Rezultati te študije so bili splošno priznani, da je krma sadovnjakov, zlasti stročnice, učinkovit način za oploditev tal. Legume zeleno gnojilo ima značilnosti hitro rastoče, visok donos, celovito prehrano, nizko vsebnost surovih vlaken, visoko izkoristek, enostavno gnilobe, pravočasno dobavo gnojila.

5) vzpostaviti ekološke sadovnjake

Je tudi učinkovit način za izboljšanje organskih snovi v tleh za vzpostavitev ekoloških sadovnjakov s pridelavo trava v sadovnjakih in primerni perutnini.


image.png


Pogled na organsko snov v sadovnjaku na Kitajskem je nizek, pridelava ekološkega gnoja je nezadostna, pomanjkanje organskega gnojila, pomanjkanje delovne sile in znanstveno upravljanje zavesti, krepitev pridelovalcev sadja povečanje ekoloških sadovnjakov, vzpostavitev zelenega gnojila, uresničitev sadovnjaka saditev trava, pripisuje velik pomen travniškim vrstam s pomočjo, okrepiti raziskovanje sestavljenega sistema, sadna trava je izboljšati status quo degradacije plodnosti sadovnjaka, izboljšati kakovost sadja, učinkovit način za spodbujanje trajnostne rabe sadovnjakov zdravje.


Contact Us

Dodan: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kitajska 710065

Tel: 86-29-63652300

E-pošta: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd