Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Težave, ki bi jih morali posvetiti pozornost med zorenjem grozdja

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Jun 13, 2018

To je odločilen čas, da grozdje raste večje in postane bolj obarvano in sladko. To je še en čas, ko ljudje uporabljajo maščobe. Da bi zmanjšali nepotrebno izgubo zaradi nepravilne uporabe gnojila, je treba opaziti več napak pri gnojenju.

image.png

1. Kalijev dušik in fosfor v kritičnem obdobju

Dušik je "življenjski element" v procesu gojenja grozdja, mnogi ljudje mislijo, da se večji delež dušika v jagodičastem sadju širi v zrelo fazo, na "polnjenje" sadje širi potrebne hranilne snovi, toda preveč dušika v razsutem vprašanju uporabe vegetacije s sadjem za hranila in odloženim časom na trg.

Fosfor v grozdju raste organe, imajo funkcijo korenine, v zrelih obdobjih smo menili, da je koren vina zelo počasen in ni potrebno zagotoviti p, potem pa ne opozarjamo več na dodatek fosforja, vendar zanemarimo grozdje v zrelem obdobju potrebujemo več fotosintetični produkt sinteze in transformacije transporta sladkorja, vsi ti potrebujejo dovolj fosforja, da zagotovijo energijo, če nima dovolj fosforja, bo vplivala na širjenje sadja in obarvanje barve.

Kalij lahko spodbuja pretvorbo sladkorja in transport, je bil široko opredeljen kot element "dodajanje sladkorja", to je res, toda iz različnih razlogov za ljudi, ki so nastali, je um kalij višji, boljši, vendar ne vem veliko bo zmanjšalo privzem magnezija, kalija, ki vodi k oblikovanju produkta fotosinteze je blokiran, to vpliva na zrelo kakovost grozdja.

2. Učinki indeksov sadja

Barvanje: antocianin je glavni dejavnik pri sadju barve. Pomanjkanje fosforja bo privedlo do nezadostne energije, potrebne za prevoz, in sladkor, ki ga sestavljajo fotosintezni proizvodi, se bo kopičil v velikem številu listov in ga ni mogoče prevažati v plodove, da bi spodbudili nastanek antocijanov, kar bo vplivalo na sadno barvo.

Okus: sadje je kislo, nato sladkor, nato barva in končno okus. Ta faza strogo prepoveduje vse vzroke, da list slepega vrha za razcvet navade gnojil, drugače bo povzročil izgubo hranilnih snovi, je težko oblikovati izvirno aromo sorte.

Vsepovsodno zgoraj, je priporočljivo, da izberete v povečevalnem barvilnem obdobju grozdnega sladkorja visoko nizko dušikove fosforjeve kalijeve vrste vodotopno gnojilo za namakanje kapljic ali tlačno, sodelujejo s foliarnim škropljenjem kalcija, magnezija in bornega elementa iz kota upravljanja gnojil zagotovite barvanje sladkorja iz grozdja.

Omeniti je treba, da je ogljik pomemben element pri oblikovanju fotosintetskih izdelkov in da njegova uporaba pri barvanju grozdja prispeva k izboljšanju grozdja. To je eden od razlogov, zakaj so gnojila v humani kislini v zadnjih dveh letih široko uporabljali v grozdju.


Contact Us

Dodan: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kitajska 710065

Tel: 86-29-63652300

E-pošta: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd