Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novice
Dom > Novice > Vsebine

BASF vstopa na indijski trg za zaščito rastlin za riž

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Feb 13, 2017

Kmetje s rižem v Indiji bodo lahko s pomočjo BASF rešitev za zaščito pridelkov za riž, ki so zdaj na voljo v državi, povečali produktivnost in dohodek.

"Naš cilj je podpreti pridelovalce indijskih riža, da bi uresničili svoj polni potencial. Odkril bo strokovno znanje BASF v sodobnem in trajnostnem kmetijstvu za potrebe indijske skupnosti za rast riža, "je povedal Markus Heldt, predsednik divizije za varstvo rastlin BASF na dogodku v Hyderabadu v Indiji. Podjetje BASF je vodilno podjetje na področju zaščite pridelkov na svetovni ravni, pri čemer je prodaja v letu 2015 za več kot 5,8 milijarde EUR.

Rice je najpomembnejši Indijski najpomembnejši živilski pridelek z letno proizvodnjo več kot 100 milijonov ton. Poleg tega je Indija pomemben izvoznik riža na svetovni trg, ki izvaža več kot 10 milijonov ton letno s precejšnjimi možnostmi za nadaljnje povečanje proizvodnje. "Z našimi novimi ponudbami za riž v Indiji krepimo svoj prispevek k zadostitvi naraščajočega povpraševanja po kmetijskih tehnologijah v Indiji, enem največjih kmetijskih trgov na svetu," je dejal Heldt.

S tem zagonom BASF ponuja celovite rešitve, ki učinkovito obvladujejo večje bolezni riža, plevel in škodljivce, hkrati pa izpolnjujejo pričakovanja potrošnikov za zdravo in visoko kakovostno hrano. Med njimi so fungicidi Seltima in Adexar, ki se borijo proti številnim vztrajnim riževim boleznim, vključno s plesnijo in eksplozijo. Seltima je fungicid BASF AgCelence, ki ne samo nadzira bolezni, ampak tudi prinaša višje donose. V Indiji se bo začela tudi herbicid BASFR Basagran, ki rešuje težke probleme s plevelom, s katerimi se soočajo indijski kmetje. V naslednjih treh letih bodo v Indiji uvedeni dodatni proizvodi, ki bodo zadovoljili naraščajočo potrebo po sodobnih kmetijskih rešitvah, vključno z najsodobnejšimi herbicidi, fungicidi in insekticidi.

Podjetje BASF zaposluje namensko skupino skoraj 200 strokovnjakov za zaščito pridelkov v Indiji, da se zagotovi neposredna prisotnost na trgu in je eden od vodilnih ponudnikov naprednih rešitev pri zaščiti pridelkov v Indiji, ki zajema vse glavne poljščine, vključno s sojo, koruzo, bombaž, pšenico, sadjem, zelenjavo in zdaj riž. Podjetje nenehno išče nove aktivne sestavine, ki lahko edinstvene načine nadzirajo škodljivce pridelka. V letu 2015 je podjetje BASF ustanovilo kmetijsko raziskovalno postajo v Puni, ki se osredotoča na lokalne in globalne raziskave na področju kmetijstva. Prav tako deluje globalno raziskovalno in razvojno središče na svojem mestu Thane v Navi Mumbaiju s poudarkom na organski sintezi, naprednih procesnih in formulacijskih raziskavah, odkrivanju kemije za sodobne kmetijske rešitve in molekularnemu modeliranju. V letu 2015 je podjetje BASF vložilo okoli 500 milijonov EUR v raziskovanje varstva rastlin po vsem svetu.

"S pobudami, kot so Make in India, Smart Cities in Swachh Bharat, Indija danes govori o hitrem in trajnostnem razvoju. To pomeni ogromno rast povpraševanja prebivalstva za boljšo hrano, stanovanje in mobilnost ter čisto hrano, vodo in zrak. To zagotavlja velike priložnosti za kemično industrijo in BASF. In BASF aktivno vlaga v Indijo, da uresniči te priložnosti, "je dejal dr. Raman Ramachandran, predsednik podjetja BASF v Indiji.

Skupina BASF je v zadnjih štirih letih v Indiji vložila skoraj 300 milijonov EUR, tako v proizvodnji kot v inovacije, pri podpori lokalnih industrij, vključno z znanstvenim kmetijstvom in proizvodnjo hrane, trajnostnim prevozom, onesnaževanjem in nadzorom emisij ter energetsko učinkovitimi stavbami in infrastrukture.


Vir iz www.agribusinessglobal.com


Contact Us

Dodan: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kitajska 710065

Tel: 86-29-63652300

E-pošta: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd