Xi'an Naturetech Co, Ltd
call us on: +86-29-63652300
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Funkcija aminokislin

Xi'an Naturetech Co, Ltd | Updated: Jul 25, 2017

Aminokisline in učinkovitost življenjsko bogatih aminokislin v hrani priporočene aminokisline so hranilna snov v telesu, je sestava pomembnih snovi v možganih, vsebnost možganov v aminokislini, aminokislina določi človeško inteligenco in spomin, aminokislino pa tako dnevna dopolnitev aminokislin Je zelo potrebna, zlasti v belem telesu z možgani, ampak tudi neločljivo od aminokislin, je aminokislina navedla funkcijo aminokislin, v nadaljevanju pa pogledamo, katera hrana vsebuje aminokisline, ki jih potrebujemo.

Aminokisline so pomembne snovi v možganih, vsebnost aminokislin do 90% ali več. Sodobne biološke raziskave so ugotovile, da so ljudje pametni, modrost in njeni veliki možgani neločljivi. Aminokisline Ljudje v razvoju procesa, obvladali sposobnost pridobivanja beljakovin (aminokislin), tako dobro razvit, visoko IQ in postopoma prevladujejo po svetu.

Poskusi kažejo, da količina aminokislin v možganih, določi raven človeške inteligence in spomina, možganov, izboljša spomin na ključ je, da se pripravi amino kislinska prehrana. Aminokisline Poleg tega imajo aminokisline naslednje učinke in učinke.

Triptofan lahko razbremeni stres, se izogibajo depresiji, anksioznosti in drugih stanja, stabilnih čustev v aminokislini, da ohranijo močno energijo.

Aminokisline so osnovni material človeškega imunskega sistema, število in kakovost aminokislin, imunski sistem pa je tesno povezan z močjo, triptofanom, fenilalaninom, aminokislinskim lizinom itd., So potrebni za proizvodnjo surovin, Od aminokislin je izboljšanje imunskega sistema telesa.

Učinkovitost: fenilalanin za zmanjšanje lakote, aminokislina povečuje spolno željo, izboljša spomin, izboljša občutljivost razmišljanja, navdihuje duh odprave depresije in druge učinke.

Primerna množica: primerna za trpljenje zaradi spolne disfunkcije, izgube spomina, depresije po porodu, aminokislinskega menopavznega sindroma, sezonske bolezni, depresije in drugih bolezni, bolniki z aminokislino pogosto dajo bolezen.

Viri hrane: Fenilalanin bogata živila vključujejo kruh iz pšenice, aminokisline, riževe rezance, rezance, sojine in sojine proizvode, beli sir, mleko, mandlje, arašide, buče in sezamovo seme.

Učinkovitost: Izoleucin je bistvenega pomena za nastanek humane hemoglobina, lahko uravnava krvni sladkor v telesu (predvsem za izboljšanje ravni sladkorja v krvi), izboljša raven energije, izboljša energijo telesa, poškoduje mišično tkivo aminokislin, adjuvantno zdravljenje odpovedi jeter, izločanje rastnega hormona.

Primerna množica: primerna za trpljenje zaradi hipoglikemije, aminokislinske bolezni jeter, travme, izločanja rastnega hormona in drugih bolezni, pa tudi pogosto dodane paciente po operaciji.

Viri hrane: živila, bogata z izolevcinom, vključujejo predvsem živalska jetra, aminokislinska jajca, race, soja, črni fižol, koruzo, črni riž, rjavi riž, mandelj, arašide, pšenico, ribe in različne mlečne izdelke.


Contact Us

Dodan: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kitajska 710065

Tel: 86-29-63652300

E-pošta: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co, Ltd